Over Tati

Tati is onze mooie kinderyoga lerares. Ze doet zelf graag aan yoga en is een ware magneet met kinderen: ze deelt graag met kinderen waar ze zelf in gelooft: liefde, geluk en yoga. Kinderen inspireren haar enorm en ze helpt hen graag een gezond lichaam en vrije geest te ontwikkelen.

Tati is in het bezit van het diploma ‘Rainbow Kids Yoga Teaching’ en de eerste lerares die volgens het ‘Rainbow Kids Yoga’ programma lesgeeft. Ze is afgestudeerd in kinderpsychologie en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het werken met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Tati heeft kinderyoga gestudeerd met de inspirerende docent Cayetana Rodenas van ‘Rainbow Kids Yoga’ en kwam hier vandaan met een enorme drijfveer, zelfvertrouwen, overtuiging, enthousiasme, ideeën en kennis knowledge.

Bij ‘Rainbow Kids Yoga’ gaat het vooral om het aanwakkeren van plezier, leuke en creatieve yogavaardigheden voor kinderen van alle leeftijden. Tati gelooft dat kinderyoga draait om plezier en spelen en dat yoga doen vooral leuk is en energie geeft! In haar lessen ontdekken kinderen yoga door middel van denkbeeldige ademhalingsoefeningen, spelletjes, yogahoudingen, ontspanning, visualisatie en creatieve activiteiten. Yoga helpt kinderen op weg zich zowel lichamelijk als geestelijk, kalm en in balans te voelen en ze leren het toe te passen in hun dagelijks leven.

Tijdens haar lessen, leest Tati regelmatig een mooi verhaal voor om zodoende een yogahouding te introduceren die weer een link legt met de boodschap uit het verhaal. Het voorlezen nodigt kinderen uit hun fantasie te gebruiken. Omdat yoga een bezigheid is zonder competie, stimuleert het kinderen tot samenwerking.

Yoga reikt kinderen gereedschappen aan die ze nodig hebben om op jonge leeftijd de juiste keuzes te maken die hun leven positief beinvloeden en mogelijk kunnen transformeren.

ZIE FOTO’S VAN TATI & KINDEREN op onze Gallery.