Kinderyoga met Annemarijn & Tati in Amsterdam

VRIJDAG 16:45-17:45

Rainbow Kinderyoga is plezierig, energiek en spelenderwijs yoga beoefenen! In onze lessen kunnen kinderen yoga ontdekken en verkennen door middel van fantasierijke ademhalingsoefeningen, spelletjes, yogahoudingen, ontspanning, visualisatie en creatieve activiteiten. 3 afbeeldingen van groepen kinderen die yoga beoefenen

Kinderen vinden veel baat bij yoga:

  • Yoga vergroot de flexibiliteit, kracht, coördinatie en het lichaamsbewustzijn van kinderen.
  • Yoga verbetert hun concentratie, gevoel van rust en zelfvertrouwen.
  • Door yoga te beoefenen, doen kinderen aan beweging, spelen ze, maken ze beter contact met hun innerlijke zelf en ontwikkelen ze een innige relatie met de natuurlijke wereld om hen heen.
  • Yoga helpt kinderen om een kalme en evenwichtige geest te ontwikkelen in een gezond en bekwaam lichaam. Het geeft hun hulpmiddelen die ze kunnen gebruiken in hun dagelijks leven.
  • Omdat het bij yoga niet gaat om ‘winnen’, leert het kinderen ook om samen te werken. Yoga biedt kinderen essentiële hulpmiddelen, zodat ze al op jonge leeftijd gezonde keuzes kunnen maken die ook hun leven buiten de yogamat en hun toekomst zullen transformeren.
  • Yoga brengt dat wonderbaarlijke innerlijke licht dat kinderen hebben naar buiten.

BEKIJK KINDERYOGA Amsterdam AFBEELDINGEN op onze fotogalerij. kinderen in verschillende yoga poses

Wij bieden een speciale cursus aan voor kinderen tussen 6-8 jaar:

  • Een pretcursus die de verbeelding gebruikt om yogahoudingen te combineren met liedjes, activiteiten, partneryoga en spelletjes. De kinderen leren ademhalings- en ontspanningsoefeningen terwijl ze strekken, ademhalen en samen het leven vieren. Door middel van bewust bewegen en spel, ontwikkelen ze vaardigheden op het gebied van concentratie, lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen, creativiteit, communicatie en samenleven.
  • Na verloop van tijd leren de kinderen zich beter te concentreren en centreren met behulp van lessen in de dynamische vinyasa stijl, waarbij ook partneryoga, mandala, acroyoga, pranayama (ademhalingstechnieken) en meditatie aan de orde komen. De kinderen zullen kracht, flexibiliteit, vertrouwen, zelfexpressie, respect en persoonlijkheid ontwikkelen.

kinderen die yoga beoefenen bij liveyoga in amsterdam

Staying in touch

Er worden doorlopend lessen en workshops aangekondigd. Als je graag wilt weten waar en wanneer we activiteiten voor kinderen organiseren, meld je dan alsjeblieft aan voor onze nieuwsbrief.