Iyengar yoga aan LiveYoga Amsterdam – Annemarijn’s ervaring

Elke keer wanneer een nieuwe student zich meldt aan LiveYoga, vraagt de docent of de student al ervaring heeft met yoga. Vaak antwoordt de student vervolgens met een hele reeks yoga soorten; ashtanga, kundalini, yin en power yoga bijvoorbeeld. Bekend en behendig met yoga, dat denken de meesten te zijn. Maar op het moment dat de student de shala binnenloopt en de vele props ziet liggen en in Tadasana mag staan, zie en hoor je de student denken: ‘dit komt niet in de buurt van hoe ik hiervoor yoga heb beoefend’, of ‘dit is niet de yoga waar ik bekend mee ben’ of zelfs: ‘het is alsof ik als een kind opnieuw leer lopen’. En dat is precies wat Iyengar yoga is. Het leert je recht te staan, op een manier waarvan je niet dacht dat het in je zat.

Annemarijn- liveYoga

“En dat is precies wat Iyengar yoga is. Het leert je recht te staan, op een manier waarvan je niet dacht dat het in je zat.”

Uw eigen innerlijke laboratorium

Toen ik mijn eerste les inging, mocht ik als een bruggetje over een stoel buigen. De ontlading en de vrijheid die ik voelde, de kracht en het gemak terug te winnen die ik als kind had tijdens turnen, was verbazingwekkend. Bij LiveYoga is er de ruimte en tijd om je eigen laboratorium te starten en zo door middel van je lichaam en de hulpstukken/props je naar de ontlading en vrijheid te helpen die jij verdient!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *