Welkom bij onze Yoga Shala

ALL CLASSES FOR ADULTS ARE IN ENGLISH

Liveyoga is een gemeenschappelijke yogastudio in Amsterdam waar met toewijding en enthousiasme Iyengar yoga en mindfulness worden gegeven en kunnen worden beoefend. Onze yogastudio biedt een verscheidenheid aan yogalessen, workshops en bijeenkomsten aan in een gemoedelijke en dynamische omgeving waar persoonlijke aandacht centraal staat. Als familie van yogaliefhebbers verwelkomen we je graag in ons midden.

Een Iyengar yogaschool in Amsterdam met pit!

Onze yogalessen zijn gebaseerd op de Iyengar yogatraditie en omvatten onder meer een grote verscheidenheid aan yogahoudingen (Asanas), in het bijzonder gericht op ‘alignment’ (letterlijk: in lijn brengen) en mindfulness.

We bieden onder andere aan: Iyengar yoga, yoga voor beginners, yoga voor vrouwen, herstellende yoga, ‘Pranayama’ (ademhalingstechnieken), zwangerschapsyoga, meditatie en yoga voor kinderen.

Wij richten ons voornamelijk op de studie en beoefening van de verschillende Asanas (yogahoudingen). Daarbij proberen we altijd een stapje verder te gaan en je uit te nodigen tot het verder ontwikkelen en integreren van jouw yogabeoefening. Als je meer wilt weten over onze lesmethoden, verken dan ook de rest van onze website.

Yogalessen en Yogaretraites

Al onze yogalessen vinden plaats in Amsterdam en worden gegeven door gediplomeerde Yoga docenten die zijn geselecteerd omwille van hun vaardigheden en persoonlijkheid.

Tevens bieden wij internationale yogaretraites en yogaworkshops aan op verscheidene plaatsen in Europa. Deze ‘Yoga, Food & Nature’ retraites combineren intensieve yogabeoefening met een gezonde en smakelijke keuken in een prachtige, natuurlijke omgeving.

 

man in a classic Iyengar yoga pose

Wij geven Iyengar yogalessen in Amsterdam waar persoonlijke aandacht centraal staat

We nodigen je uit om onze website boordevol informatie en weetjes over Iyengar Yoga te verkennen en mee te doen tijdens een van onze proeflessen. Neem contact met ons op voor vragen en/of opmerkingen. Tot ziens en Namaste!