Op maat gemaakte yogabegeleiding

Persoonlijke yogabegeleiding is een prachtige manier om je te richten op jezelf en jezelf de noodzakelijke aandacht te geven voor het (beter leren) omgaan met de uitdagingen die je tegenkomt in je yogabeoefening en het dagelijks leven.

Iedereen en ieder lichaam is anders – leer meer over jezelf

Ons eigen lichaam voelt bovendien ook elke dag weer anders aan. Met de tijd komen we nieuwe uitdagingen tegen betreffende onze gezondheid, emoties, geest en hun onderlinge relatie. Teacher and student during a personal coaching yoga sessionOp verschillende momenten heeft ons lichaam weer andere dingen nodig. Onze yogabeoefening moet zich dus aanpassen om aan deze behoeften te kunnen voldoen: ze moet relevant en levendig zijn. Tijdens privélessen leren we de kunst van het onszelf onderzoeken zoals we werkelijk zijn op dat moment. En daarvandaan, met respect voor onze toestand, leren wij onszelf te geven wat wij echt nodig hebben. We leren welke houdingen voor ons het meest geschikt zijn op een bepaald moment en voor een bepaald doel. We leren hoelang we bepaalde poses moeten aanhouden en wat de juiste volgorde ervan is. Na verloop van tijd begrijpen we wat onze aandachtspunten zijn en hoe we onze beoefening kunnen aanpassen aan onze behoeften, ook tijdens een groepsyogales.

Gereedschap voor het leven

Asaf correcting a student

Alles om ons heen (en in onszelf) is constant aan verandering onderhevig. De seizoenen veranderen, onze lichamen en levensomstandigheden veranderen, zo ook onze ideeën en overtuigingen, etc. Net als een gereedschapskist, kunnen opgedane yogakennis en yogabeoefening ons dienen in het ontmoeten van en effectief leren omgaan met verandering, een wezenlijk deel van ons leven. Tijdens de persoonlijke begeleiding richten we onze beoefening op verschillende, relevante aspecten van ons lichaam en ontwikkelen we een krachtige, innerlijke gereedschapskist die we kunnen gebruiken bij allerlei omstandigheden in ons leven.

Tarieven

For price options, please visit the Prices page