Volle maan meditatieavonden met Harko Robroch

Een keer per maand, bij volle maan, bieden wij kosteloos een speciale meditatie aan. Deze meditatie, afkomstig uit de Kundalini Yoga traditie, zal je helpen te ontspannen en kan tevens dienen als een maandelijks ankerpunt om even een moment te verstillen. In het hedendaagse, gejaagde stadsleven is dit een noodzaak geworden. Door je te ontspannen en los te maken van de gedachten die door je hoofd gaan, doe je weer nieuwe energie op.

De meditatie is voor iedereen toegankelijk; je hebt geen ervaring nodig. Deze maandelijkse bijeenkomst is gratis. Een vrijwillige bijdrage is echter welkom.

monthly fullmoon meditations at live Yoga AmsterdamDoe maandelijks met ons mee aan deze mediatiesessie bij volle maan – zie de data hieronder!

We beginnen (bijna) elke les om 20:15. Let op: op een paar dagen starten we op een ander tijdstip. De lesopbouw ziet er als volgt uit:

20:15 Voorbereiding
20:30 Geleide volle maan meditatie
21:00 Afsluiting

Over Harko Robroch

Harko robroch guiding full moon meditations in live Yoga AmsterdamHarko Robroch is gediplomeerd Kundalini yogaleraar, vader en eigenaar van zijn eigen internationale technologiebedrijf. Voordat hij yogaleraar werd, beoefende Harko al jarenlang meditatie om zo zijn balans te vinden in het moderne stadsleven. Harko leert je om yoga en meditatie in het dagelijkse leven te integreren, zodat je een groot deel van de tijd opmerkzaam, ontspannen en bewust bent!

In 2013 volgde Harko ook een internationale yogatherapie cursus. Samen met zijn vrouw Nanda heeft hij de ‘YogaCare Foundation’ opgericht, waar speciale yogalessen worden gegeven aan patiënten met verschillende medische aandoeningen.

Data Volle maan meditaties 2014 bij liveYoga Amsterdam:

Woensdag 15 januari om 20:15
Vrijdag 14 februari om 20:15
Zondag 16 maart om 20:15
Dinsdag 15 april om 17:30
Woensdag 14 mei om 20:15
Vrijdag 13 juni om 20:15
Zaterdag12 juli om 20:15
Zondag 10 augustus om 20:15

SCHRIJF JE HIER IN via ons Workshop- & Evenementenrooster