Ochtend Do-In lessen met Johanna

Dinsdagochtend 7:30-8:30

Deze les is toegankelijk met onze normale les- en lidmaatschapskaart.

“Do- in geeft een impuls aan elke nieuwe dag: het maakt je lichaam wakker en laat je je sterker en evenwichtiger voelen. Het stelt je in staat om op energieke, geaarde, sterke en kalme wijze de wereld te benaderen.”

Do- in betekent je energie laten stromen in je lichaam! Door een combinatie van ademhalingsoefeningen, meridiaanstrekkingen, Qi-oefeningen en zelfmassage brengen we de energiestroom in ons lichaam weer op gang en in evenwicht, en stimuleren zo ons vernieuwend, zelf-genezend vermogen.

Een stukje achtergrond

Het idee achter de oosterse geneeskunde is dat elk fysiek probleem of ongemak dat wij ervaren, te maken heeft met DO IN and QI KONG at liveYoga Amsterdameen gebrek aan evenwicht en stroming van de Qi (energie) in ons lichaam. Heb je ’s ochtends, als je wakker wordt, geen zin om uit bed te springen en een nieuwe dag te beginnen? Voel je je in plaats daarvan moe en zwaar? Dan heeft je lichaam zich niet goed kunnen opladen en herstellen tijdens de nacht. Je hebt een gebrek aan energie of deze is gestagneerd. In plaats van langer te blijven doezelen, nodigen wij je uit om op te staan en deel te nemen aan een van onze liveYoga Do-in sessies.

De Do-in lessen bij liveyoga vinden vroeg in de ochtend plaats, zodat ze ook toegankelijk zijn voor diegenen met een druk schema. Kom en pluk de dag met ons!

Johanna Gunther

Johanna Gunther liveYoga AmsterdamJohanna is studente Shiatsu therapie, moeder van twee kinderen, architect en hoofddocent architectuur aan de Hogeschool van Amsterdam.
Door haar eigen drukke levensstijl en het moederschap heeft ze geleerd hoe belangrijk het is om momenten te vinden om je op jezelf en je lichaam te concentreren, te regenereren, ‘uit je hoofd’ te komen en je ‘innerlijke zelf’ weer te vinden.

Johanna is van mening dat het zowel belangrijk als de moeite waard is om manieren te vinden om regenererende momenten te integreren in ons dagelijks leven. Ze is al vele jaren yogastudent en Shiatsu liefhebber en gebruikt beide nog steeds om zichzelf te ‘peilen’. Ze voelt zich zeer geïnspireerd door deze methoden en is erg enthousiast over het delen van haar kennis met haar leerlingen.

HANDIGE INFORMATIE & TIPS

VOORBEREIDEN OP DE YOGALES.
VEELGESTELDE VRAGEN.