IYENGAR YOGA RETRAITE VAKANTIE 2015
2 WEKEN AAN DE PRACHTIGE ALGARVE MET YOGALERAAR ASAF HACMON

WEEK 1: 29 MEI – 5 JUNI | ALLE NIVEAUS IMMERSION
WEEK 2: 5 – 12 JUNI | NIVEAUS 2&3 BEZOEK NATUUR CHEF GALIT HAHN

Doe mee met één of allebei de weken!

signup

Welkom in een van de meest vredige en ongerepte plekken van Zuid-Europa. Kom met ons mee voor een of twee weken vol Yoga, prachtige natuur, heerlijke gezonde gerechten en zonnige stranden.

Beide 8 daagse yoga retraites zijn ontwikkeld om jezelf genoeg tijd te geven om jouw yogabeoefening verder uit te diepen en je lichaam en geest te ontgiften. Geniet daarnaast van dit prachtige gebied en de lokale cultuur in de meest aangename tijd van het jaar.

Hieronder kun je meer lezen over ons programma, de locatie, prijzen en andere praktische informatie. Klik ook op het menu (aan je rechterzijde) om een indruk te krijgen van onze vorige retraites, aan de hand van foto’s, video’s en ervaringen van onze deelnemers.

YOGA RETRAITE LOCATIE & ACCOMMODATIE

Onze retraitelocatie is gesitueerd op een berghelling tussen de historische stad Loulé en de Algarvische kust. Omringd door amandel- en sinaasappelbomen ver weg van de drukte en toch dichtbij de fraaie stranden.

Exterior Iyengar yoga retreat Algarve with Asaf Hacmon

We verblijven op een Zuid-Portugees landgoed dat bestaat uit drie prachtig ontworpen traditionele boerderijen. Elk verblijf heeft een ruim schaduwterras, een zwembad en een eetruimte.

De kamers en verblijven hebben een landelijke uitstraling. Ze zijn elk voorzien van een buitenzitplaats, een volledig uitgeruste keuken en een eigen badkamer. Veel kamers hebben ook een eigen terras. Vanuit elke kamer heb je toegang tot het zwembad en gratis wifi.Interiors Iyengar yoga retreat Algarve 2014 with Asaf Hacmon

DATA & TIJDSCHEMA YOGA RETRAITE VAKANTIE

De retraite vindt plaats in de eerste twee weken van juni, van vrijdag tot vrijdag. Een gunstige tijd, net voor de komst van de hete juli maand en de vele zomertoeristen.

surroundings Iyengar yoga retreat with Asaf Hacmon algarve

Inchecken is op vrijdag 29 mei / 5 juni (vanaf 13:00). Wij verwelkomen je graag bij aankomst en geven je alle informatie die je nodig hebt om het je gemakkelijk te maken. Kom even tot jezelf in je nieuwe kamer, neem een verfrissende duik in het zwembad, of ga op onderzoek uit in de omgeving. Aan het begin van de avond, tijdens ons welkomsdiner, nodigen we je van harte uit voor een kennismaking.

Vertrek en uitchecken vinden plaats op de vrijdag daarop, 5 juni / 12 juni.

YOGAPROGRAMMA EN DAGINDELING

Van zaterdag t/m donderdag beginnen we de dag met een extra lange en dynamische ochtendsessie Iyengar yoga, gegeven door Asaf. Het ochtend yogaprogramma is ontworpen om jouw yogabeoefening verder te ontwikkelen, ongeacht het niveau waarmee je instroomt. Elke dag richten wij ons op het verder uitdiepen van verschillende onderwerpen en (types) houdingen binnen de yoga, allemaal op een geleidelijke wijze en met een persoonlijke aanpak. Iedere ochtend les is bedoeld als een miniworkshop op zich We hebben een volledig ingerichte yogastudio tot onze beschikking, dus je hoeft geen yoga attributen mee te brengen. algrave retreat with asaf hacmon spring yoga

Na de yoga ochtendsessie komen we bijeen voor een uitgebreide en gezonde brunch en gaan we de rest van de dag tegemoet. ’s Middags heb je genoeg tijd om naar het strand te gaan, de natuur en de omliggende dorpjes te verkennen, of om lekker te ontspannen bij het zwembad met een goed boek. We bieden vele gezamenlijke activiteiten aan (optioneel), zoals (natuur)wandelingen en paardrijden.algarve yoga retreat with asaf hacmon spring 2014

Iedere avond (behalve dinsdag) genieten we van een herstellende yogales. Tijdens deze twee uur durende sessies leren we meer over ‘Pranayama’ (ademhalingstechnieken), yogafilosofie en de beoefening van ‘mindfulness’ en ‘centring awareness.’

We sluiten bijna iedere dag af met een gezamenlijk diner, maar het staat je vrij om ook eens de voortreffelijke restaurants in de nabijgelegen dorpjes of aan het strand te bezoeken. Wij voorzien je graag van goede tips.

around algarve iyengar yoga retreat

*Dinsdag is een vrije dag: je kunt op pad gaan of uitrusten. Er zal wel een yogasessie in de ochtend en brunch plaatsvinden. Zoals iedere dag zal de yogashala de gehele dag beschikbaar zijn voor je eigen yogabeoefening en meditatie.

ONZE YOGA RETRAITE IS GEMAKKELIJK BEREIKBAAR & GOEDKOOP!

map algarve Iyengar yoga retreat with Asaf Hacmon 2014Er zijn veel goedkope vluchten beschikbaar naar het vliegveld van Faro; vanaf deze luchthaven is het nog maar 20 minuten reizen.

Ryanair en Transavia vliegen direct vanaf Amsterdam en Eindhoven naar Faro. TAP biedt goedkope vluchten aan met een overstap in Lissabon. Zoek met Skyscanner naar de beste mogelijkheden.

Vanaf de luchthaven van Faro kun je op verschillende manieren naar onze locatie afreizen. Bijvoorbeeld door een taxi te delen, of een shuttle vanaf het vliegveld (alleen op verzoek). We raden je echter aan om een auto te huren; dit is de beste manier om te reizen en het kleine paradijs waar wij ons bevinden te ontdekken.

Met drie tot vier anderen kun je eventueel de kosten van een huurauto delen. Wij helpen je graag bij het vinden van medereizigers. Schroom niet om contact hierover met ons op te nemen.

PRIJZEN YOGA RETRAITE

Inbegrepen bij de prijs van het totale pakket zijn: 7 overnachtingen, het volledige yogalessenpakket, 6 uitgebreide brunches en 4 overheerlijke diners. Transportkosten, transfers en verzekeringen zijn niet inbegrepen. We raden je aan om voor vertrek een reisverzekering af te sluiten.

 

Algarve retreat prices 2015

HOE MELD IK MIJ AAN?

1) Vul hier ons online aanmeldingsformulier in.

signup

2) Maak je betaling over naar bankrekeningnummer IBAN: NL29INGB0005000624 (t.n.v. Live Yoga) onder vermelding van je volledige naam en “Algarve Spring Retreat 2015″.

GEBRUIK DEZE REKENING VOOR INTERNATIONALE BANKTRANSFERS

Live Yoga

Amsterdam | The Netherlands

IBAN: NL29INGB0005000624

BIC: INGBNL2A

Voor meer informatie neem a.u.b. telefonisch contact met ons op (+31.618.403.829) of stuur een e-mail naar: info@liveyoga.nl